Dutch Blue

Online marketingbureau Dutch Blue is de laatste jaren hard gegroeid en heeft inmiddels een gevestigde naam binnen de wereld van online marketing. Dutch Blue verzorgt online marketing campagnes, bouwt websites en webshops voor aantoongevende bedrijven.

Om de kwaliteit van de online marketing campagnes te waarborgen is een goede en stabiele hostingomgeving zeer belangrijk.

In het eerste gesprek met De Hosting Makelaar werden de wensen van Dutch Blue besproken. Dankzij de jarenlange ervaring van De Hosting Makelaar met andere internetbureaus, konden zij Dutch Blue voorzien van goed advies en de beste oplossing voor de toekomst.

“Wij waren op zoek naar een hostingpartij die ons – als het nodig is – snel kan helpen. Dat betekent korte lijntjes, persoonlijke contact, technisch meedenken en werken naar een oplossing. Dat hebben we gevonden bij De Hosting Makelaar,” aldus Jack de Vreugd. “Daarnaast biedt De Hosting Makelaar de mogelijkheid om ook ‘exotische projecten’ onder te brengen die niet op onze standaard omgeving passen.”

Gezien de noodzaak voor een nieuwe hostingomgeving werd alles op alles gezet om de nieuwe hostingomgeving binnen een week op te leveren. Zo konden de eerste klanten al binnen een week na het eerste contact gemigreerd worden.

Terug naar het overzicht

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer