Quin

Quin is een snel groeiende startup in de gezondheidzorg. Het online platform van Quin helpt cliënten, huisartsen en medisch specialisten om de juiste keuzes maken.

Zo krijgen niet alleen patiënten, maar ook de zorgverleners meer inzicht in de medische gesteldheid van de patiënt en kunnen er betere beslissingen genomen worden over een doorverwijzing en/of behandelingen.

Voor de lancering van diverse websites zocht Quin een flexibele en betrouwbare hostingoplossing voor hun websites. Naast de eigen website van Quin, biedt het platform ook ruimte aan de diverse sites van Quin Dokters (huisartsen en specialistische zorg in één).

De (.net) sites zijn gebouwd door The Valley. Voor de hosting koos Quin ervoor om dit onder te brengen bij De Hosting Makelaar. “De eerdere ervaringen met De Hosting Makelaar bij voorgaande projecten waren zeer positief, waardoor de keuze snel gemaakt was om dit platform door De Hosting Makelaar te laten realiseren,” aldus Olivier Molenkamp, General Manager Quin.

Het platform is voorzien van een geavanceerd security platform met onder meer DDOS protectie, intrusion detection en cross-site-scripting.

Terug naar het overzicht

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer