Pocketmenu

Pocketmenu biedt haar klanten diverse weboplossingen in de vorm van templates en custom websites. Door de focus op de belangrijkste diensten werd het tijd om de hosting goed te laten regelen door de hosting makelaar.

De restaurantwereld is een vak apart. Online is dat precies hetzelfde. Waarom zou je dan voor een standaard webbouwer kiezen? Pocketmenu is opgericht met het doel mooie, overzichtelijke én converterende websites te bouwen, speciaal voor restaurants. 

custom hosting oplossingen

De hosting makelaar is de hostingpartner van Pocketmenu en verzorgt de hosting- en back-up-oplossingen van de verschillende type applicaties die Pocketmenu biedt. Of het nu gaat om een custom website, of de template-engine. Daarbij regelen wij ook de domeinregistraties en e-mail voor de klant.

support en ontzorging

Bij een overstap van een nieuwe klant naar Pocketmenu, adviseert en begeleidt de hosting makelaar bij het verhuizen van de domeinnaam, het inregelen en migreren van de e-mail en waar nodig bij het instellen van de e-mailaccounts op de diverse devices. Ook handelen we eventuele supportvragen af.

 

Terug naar het overzicht

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer