domeinmakelaarIs je gewenste domeinnaam niet meer beschikbaar? Geen nood. De hosting makelaar gaat voor je aan de slag om de naam te bemachtigen. Of wil je juist een domeinnaam verkopen? Ook dat regelt de hosting makelaar voor je.

aankopen domeinnamen

Je zal net zien dat jouw gewenste domeinnaam al bezet is. Geef niet direct op. Vaak kunnen wij voor jou de eigenaar achterhalen en een onderhandeling starten. Wij onderhandelen een vraagprijs binnen jouw budget. Desgewenst komt de huidige eigenaar niet te weten wie de kopende partij is.

verkopen domeinnamen

Wereldwijd zijn er honderden miljoenen domeinnamen geregistreerd. Misschien heb jij er ook een aantal, waarmee je niets doet. Via de hosting makelaar kun je je domeinnamen verkopen. Voeg je domeinnamen toe aan onze marktplaats, of laat een van de makelaars actief potentiële kopers benaderen. Meer weten? Neem contact op!

we beschermen je privacy

In het aan- of verkoopproces blijf je anoniem. De domeineigenaar of potentiële koper weet niet wie je bent. De betaling laten we verlopen via een escrow-platform, zodat alle partijen zeker zijn van hun deal. 

Meer weten over het aan- of verkopen van domeinnamen? Laat één van onze makelaars je adviseren.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer