Beschikbaarheid van een domeinnaam checken

Een domeinnaam registreren kan alleen als deze nog beschikbaar is. Check hier dus meteen of de domeinnaam die jij wenst nog vrij is. Is die nog beschikbaar, neem dan snel contact met De Hosting Makelaar op zodat wij het domein voor jou kunnen vastleggen.

Domeinnaamcheck

Met deze domeinnaamcheck controleren wij de beschikbaarheid van de domeinnaam. Vul de domeinnaam in zonder www of extensie (zoals .nl), klik op ‘check direct’ en wij controleren meteen de beschikbaarheid van dat domein voor de meest voorkomende extensies.

 

Domein bezet?

Is de domeinnaam vrij dan is het zaak snel te handelen. Wie het eerst komt, het eerst maalt immers. Is de domeinnaam echter bezet dan kun je ook contact met ons opnemen. Als jij echt die specifieke domeinnaam wenst, dan nemen wij contact voor jou op met de huidige eigenaar voor een eventuele overname. Natuurlijk adviseren we jou daar goed in zodat je niet teveel betaalt.

Meer weten over domeinnamen?

Bij De Hosting Makelaar weten we alles en regelen we alles omtrent domeinnamen. Wil je daar eens met ons over praten of ons wat vragen daarover? Bel of mail ons, we horen graag van je!ˆBoven