Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

Jouw domeinnaam verhuizen naar De Hosting Makelaar

Domeinnamen zijn geregistreerd via een registrar, zoals De Hosting Makelaar. Jij bepaalt zelf bij welke registrar je jouw domeinnaam registreert en wil je die later eens verhuizen naar een ander, dan kan dat altijd. Het domein is jouw eigendom. De registrars regelen alles eromheen. De manier waarop kan echter nog behoorlijk verschillen.

Domeinnaam verhuizen

Registrar voor domeinnamen

Een registrar zoals De Hosting Makelaar regelt voor haar klanten de techniek, de service, bereikbaarheid en betrouwbaarheid van het platform waarop de website draait. En elke registrar doet dat weer op zijn eigen manier. Bij De Hosting Makelaar doen we dat transparant en uniek. Transparant omdat we heel duidelijk maken wat we doen en wat we daarvoor rekenen. En uniek omdat het altijd een aanbod op maat is. Want dat, vinden wij, is wat je van een registrar voor domeinnamen mag verwachten.

Snel en geruisloos verhuizen van een domein

Is jouw domein nu geregistreerd bij een ander maar wil je ook een transparante, betrouwbare hostingservice die precies past bij jouw wensen nu, en snel aangepast kan worden bij de situatie zoals die straks misschien is? Dan is het tijd om eens met ons kennis te maken. En dat jouw domein nu ergens anders staat, dat hoeft geen belemmering te vormen. Wij verhuizen jouw domeinnaam snel en geruisloos naar onze platforms als jij dat wilt.

Meer weten over het verhuizen van domeinnamen?

Wil je meer weten over onze service en de mogelijkheid om jouw domeinnaam te verhuizen? Neem dan contact met ons op. Wij regelen daarna de rest voor je.

 ˆBoven