Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

E-mail; altijd en overal, precies zoals jij het wilt…

E-mail is zo standaard dat we er vaak niet eens meer bij stil staan. Toch is het niet vanzelfsprekend dat het altijd goed gaat. Of dat het e-mailproduct dat je gebruikt, ook het beste is voor jouw situatie. Daarom hebben wij verschillende e-mailproducten en e-mailoplossingen. Zodat e-mail er altijd is zoals jij het wilt.

E-mail op al jouw apparaten

Een passende oplossing voor jouw e-mail

Er zijn talloze mogelijkheden om e-mail te ontvangen. Welke voor jou het beste is zullen we je adviseren nadat we jouw wensen en situatie in kaart hebben gebracht. En natuurlijk houden we daarbij rekening met toekomstige situaties. Bijvoorbeeld als het bedrijf groeit.

Het beste product in e-mail

Voor elke situatie hebben wij diverse mogelijkheden. Maar juist dat maakt het misschien weer onoverzichtelijk. Daarom leggen wij het hier zo duidelijk mogelijk uit. En heb je toch nog vragen? Geeft helemaal niets, bel ons dan gewoon even. We helpen je graag verder zodat ook jij het voor jou beste e-mailproduct krijgt.

E-mail voor zzp’ers, particulieren en losse projecten

Wil jij jouw e-mail beheren vanaf één computer of misschien juist op de laptop, telefoon of tablet? Dan bieden we je graag een oplossing aan van Microsoft 365 of Google Suite. Veel zzp’ers, particulieren en beheerders van losse projecten kiezen hiervoor omdat het je in staat stelt eenvoudig en goed jouw e-mail te beheren en je gelijktijdig goede back-upmogelijkheden hebt.

E-mail voor het mkb en projectgroepen

Werk je met meerdere mensen in jouw bedrijf? Of wellicht samen met anderen in een projectgroep? Dan heb je mogelijk te maken met meerdere locaties vanaf waar de e-mail bekeken en beantwoord moet kunnen worden. Ook dan raden we aan om gebruik te maken van Microsoft 365 en Google Suite. Met bijvoorbeeld gedeelde agenda’s, takenlijsten en natuurlijk overal toegankelijke e-mail.

E-mail voor grote organisaties met veel mailverkeer

Grote organisaties met veel e-mailverkeer hebben meestal een eigen e-mailoplossing in de vorm van een mailserver. Met onze op maat gemaakte oplossingen kunnen wij ervoor zorgen dat de bereikbaarheid verbetert zodat je nooit zonder e-mail zit, zelfs als bijvoorbeeld de stroom of het internet het laat afweten. Ons bSMTP-platform met in- en uitgaande spamfilters is hier een heel goed product voor dat we op maat kunnen instellen.

Meer weten over passende e-mailoplossingen?

Ben je benieuwd hoe wij denken jou te kunnen helpen met goede e-mailproducten? Bel ons dan eens zodat we ook jouw bedrijf een ideale e-mailoplossing kunnen adviseren.ˆBoven