e-mailE-mail is zo'n alledaags communicatiemiddel dat we er vaak niet eens meer bij stil staan. Toch is het niet vanzelfsprekend dat het altijd goed gaat. Of dat het e-mailproduct dat je gebruikt, ook het beste is voor jouw situatie. Daarom hebben wij verschillende e-mailproducten en e-mailoplossingen. Zodat e-mail er altijd is - zoals jij het wilt.

e-mail: het belangrijkste communicatiemiddel voor jouw organisatie

Dagelijks worden er wereldwijd miljarden e-mails verstuurd. Nieuwsbrieven, e-mails van klanten,
interne e-mails, urgent en minder urgent. Het medium e-mail is niet meer weg te denken uit de
dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een veilige en betrouwbare oplossing voor het ontvangen en versturen van e-mail.

de beste e-mail oplossing voor jou

Of het nu gaat om een kleine organisatie, om een samenwerking van ZZP'ers, of om een groter bedrijf, de hosting makelaar kiest samen met jou de beste oplossing. Hierbij werken we vaak met Microsoft Office 365 of Google Suite. We zorgen ervoor dat jij de licentie krijgt die je nodig hebt én we zorgen ervoor dat de migratie naar het nieuwe platform soepel verloopt.

avg compliant

Ook belangrijke informatie wordt vandaag de dag niet meer per post, maar steeds vaker per e-mail gecommuniceerd. Bijlagen met rapporten en gevoelige informatie verzamelen zich in je Postvak IN of één van je submappen. Ook facturen en CV’s worden nog regelmatig bewaard in een e-mailaccount. Ongemerkt heb je dus een hele belangrijke database met informatie opgebouwd.

Toch lijkt e-mail in de dagelijkse praktijk een bijzaak te zijn. In het kader van de nieuwe AVG-wetgeving kiezen we ervoor om bij de hosting makelaar alleen nog maar met betrouwbare cloudoplossingen te werken. Met de services van Microsoft en Google kun je op een makkelijke wijze zorgen dat jouw bedrijf op e-mail gebied voldoet aan de AVG-wetgeving.

meer weten over passende
e-mailoplossingen?

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de beste oplossing voor je e-mail? Bel ons dan eens, zodat we ook voor jouw bedrijf de ideale e-mailoplossing kunnen neerzetten.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer