bsmtpMet het bSMTP-platform komt de e-mail altijd aan op jullie e-mailserver, ook als er even geen internet of stroom is.

inkomende e-mail komt altijd aan

Maken je voor e-mail gebruik van ons bSMTP-platform, dan komt inkomende e-mail eerst binnen op een server met het Batched Simple Mail Transfer Protocol (bSMTP). Vervolgens wordt de mail doorgestuurd naar de e-mailserver. Is deze door bijvoorbeeld een storing niet bereikbaar, dan blijft de e-mail bewaard en wordt het alsnog afgeleverd zodra de e-mailserver weer actief is.

continu e-mail in jouw domein

Het bSMTP-platform is verdeeld over meerdere datacentra in 3 continenten. Zo zorgen we ervoor dat altijd één van de bSMTP-servers bereikbaar is om de inkomende e-mail te ontvangen. Met het bSMTP-platform verbeter je de e-mailcontinuïteit binnen jouw domeinnaam.

spamfilter voor inkomende e-mail

Op het bSMTP-platform draait standaard het meest geavanceerde en meest uitgebreide spam- en virusfilter. Zo worden spam, phishing, malware en virussen al gesignaleerd voordat de e-mails op jouw server kunnen binnenkomen.

bij heel veel e-mailverkeer

De bSMTP-server is geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam en e-mail. Wie werkt met een eigen exchange server, zoals grote organisaties met heel veel e-mailverkeer, profiteert optimaal van de vele voordelen die een bSMTP-server biedt. Maar deze server biedt ook bij andere e-mailoplossingen veel voordelen.

voordelen van een bSMTP-server

Altijd continuïteit van e-mail
Ook als de bestemmingsserver niet bereikbaar is, gaat inkomende e-mail niet verloren
Inkomende e-mails worden standaard gefilterd op spam, phishing, malware en virussen
De database is altijd up-to-date waardoor het zelf beheren van een spam- en virusfilter tot het verleden behoort
Minder belasting voor de server doordat het filteren van spam en virussen al op de bSMTP-server plaatsvindt

persoonlijk advies over bSMTP-servers?

Wil je ook gebruik maken van onze bSMTP-server? Neem dan contact op met de hosting makelaar. Wij bespreken graag de mogelijkheden om ook jullie serveromgeving te optimaliseren.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer