google suiteWerk je op een traditionele of moderne manier samen? Zo zijn er bijvoorbeeld nog veel bedrijven waar allerlei versies van documenten in omloop zijn of waar onnodig veel tijd en geld wordt verspild aan dure fysieke vergaderingen. Dat kan anders.

google g suite, de moderne manier om samen te werken

Google G Suite, de nieuwe benaming van Google Apps for Work, is een geraffineerde suite van geïntegreerde programma’s die daarin verandering brengt. Programma’s zoals e-mail, online opslag, tools om via video met elkaar te vergaderen en inzicht in elkaars gedeelde agenda’s maken het onderlinge samenwerken veel eenvoudiger en effectiever.

online samenwerken alsof je naast elkaar zit

Altijd werken in de juiste versie, omdat er eigenlijk altijd maar één laatste versie is; namelijk het document waarin je gelijktijdig met elkaar samenwerkt. Je ziet wat de ander typt, kunt vragen aan elkaar stellen en heel eenvoudig jouw opmerkingen toevoegen. Zorgen over het verlies van documenten bestaan niet meer. Want elke wijziging wordt automatisch in één centrale cloudomgeving opgeslagen.

altijd toegang tot datgene wat voor jouw bedrijfsvoering noodzakelijk is

Met Google G Suite deel en bewaar je bestanden in de cloud. Maar natuurlijk wil je niet dat alle informatie voor iedereen inzichtelijk is. Daarom bepaal je zelf welke rechten iemand krijgt, zoals ‘alleen lezen’ maar niet mogen bewerken. Iedereen die vaak onderweg is of vanaf een thuiswerkplek werkt heeft toegang tot bedrijfs- of klantinformatie, of dat nu via computer, smartphone of tablet is.

snelle toegang tot de juiste tools

De Google G Suite bestaat uit een groot aantal handige apps, zoals:
● Gmail voor bedrijven, waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over virussen en spam. Incl. een postvak van 30GB.
● Google Agenda, waarmee je onderling eenvoudig de agenda’s kunt delen en weet wie er wanneer tijd heeft.
● Hangouts, chatfunctionaliteit tussen collega’s, maar ook met klanten. Met als voordeel dat je door middel van tekst, geluid en video altijd live met elkaar communiceert.
● Google Docs, het online samenwerken aan documenten. Met altijd maar één versie, namelijk de juiste.
● Google Sites, waarmee je met bouwblokken eenvoudig zelf intranet sites of externe sites kunt programmeren.

ook modern en geraffineerd samenwerken?

We bieden je natuurlijk de zekerheid van een veilige hostingomgeving, maar vooral ook kennis en expertise om de weg naar verbeterde samenwerking te begeleiden. Neem contact met ons op om te zien wat Google G Suite voor jouw organisatie kan gaan betekenen.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer