Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

Hosted Exchange: altijd en overal jouw e-mail en agenda

Met Hosted Exchange heb je altijd en overal toegang tot jouw e-mails, contacten en agenda. Zo kun je overal jouw e-mail en agenda inzien en bijwerken. Hosted Exchange zorgt ervoor dat jouw computer, telefoon en tablet continu worden bijgewerkt en je dus altijd up-to-date bent.

Hosted Exchange

Flexibele oplossing voor e-mail

Hosted Exchange is een ideale en vooral flexibele oplossing voor bedrijven en projectgroepen met werkplekken op verschillende locaties. Of je nu met 1 andere collega veel samenwerkt of in een groep van 50 mensen, met deze e-mailoplossing kun je gemakkelijk en snel onderling gegevens uitwisselen, afspreken en afstemmen. Waar jij en de anderen ook zijn.

Slimme e-mailoplossingen

Hosted Exchange is een slimme e-mailoplossing. Hiermee voorkom je veel onnodige, en vaak ongewenste, investeringen. Zo hoef je niet zelf hardware aan te schaffen, het zelf te onderhouden en alle risico’s daarbij zelf af te dekken. Ook is het ook niet nodig om steeds weer een nieuwe harde schijf aan te kopen zodra een e-mailbox vol zit. De Hosting Makelaar regelt dit allemaal voor je. Zo zorgen wij ook ervoor dat de Hosted Exchange schaalbaar is waardoor het direct aangepast kan worden. Het onderhoud en het beheer van de risico’s, dat nemen wij dus gewoon van je over.

Voordelen van Hosted Exchange

  • E-mail en de agenda zijn altijd en overal toegankelijk
  • Agenda’s en e-mailboxen zijn gemakkelijk te delen met collega’s
  • Grote investeringen zijn niet meer nodig omdat je geen dure hardware hoeft aan te schaffen
  • Standaard een spam- en virusfilter
  • Compleet schaalbare omgeving; zit een e-mailbox vol dan kan deze direct uitgebreid worden

Meer weten over Hosted Exchange als e-mailoplossing?

Wil je meer informatie over Hosted Exchange? Of vraag je je af of het wel een goede e-mailoplossing voor jou is? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag.ˆBoven