microsoft office 365Met Microsoft Office 365 maakt het niet uit waar je zit, want alles wat je nodig hebt om je werk te doen heb je gewoon altijd bij je en is up-to-date. Of je nu in een hotel zit, vanuit huis werkt, op een parkeerplaats staat of bij een klant aanwezig bent. Jouw informatie is actueel en snel voorhanden, bijvoorbeeld omdat e-mail automatisch wordt gesynchroniseerd op je smartphone, tablet of laptop.

voor kleine en grote organisaties

Microsoft Office 365 is geschikt voor ieder bedrijfstype. Of je nu zzp’er bent of in een organisatie met honderden mensen werkt. Je profiteert wel van de gemakken van een mailserver, maar hebt niet de lasten van de investering en het onderhoud. Daarbij kun je al eenvoudig starten met een aantrekkelijk maandabonnement en worden de volgende licenties geboden.

microsoft exchange online licentie

Met deze licentie heb je beschikking over e-mail in de cloud en een postvak van 50 GB. Onderlinge agenda’s kunnen met elkaar worden gedeeld, zodat je jouw werkzaamheden bijvoorbeeld tijdens de vakantie kunt laten waarnemen, afhankelijk van wie je daar machtiging voor hebt gegeven. Deze Exchange licentie is ideaal voor groeiende organisaties die snel willen kunnen op- of afschalen en op een veilige manier met elkaar in de cloud willen samenwerken.

voordelen van microsoft exchange online:

  • Een postvak van 50GB
  • Gedeelde agenda en contactpersonen
  • Machtigingen: bepaal wie er toegang krijgt tot andermans mailbox (ideaal tijdens vakanties)
  • Veilig in de cloud
  • Betrouwbare servers van Microsoft: een door Microsoft gegarandeerde uptime van 99,9%
  • Incl. gratis spam- en malwarefilter
  • Synchronisatie op alle devices
  • Altijd toegang via webmail
  • Makkelijk in gebruik

 

microsoft business premium licentie

Bij de Business Premium licentie krijg je, naast de Exchange Online licentie, als extra ook het volledige Microsoft Office-pakket (Word, Excel en Powerpoint). Met als groot voordeel dat als Microsoft een nieuwe versie uitbrengt, deze zonder extra kosten wordt geleverd. Daarnaast heb je met al deze Microsoft Office-documenten een naadloze integratie met OneDrive, zodat je vanaf elk device de gewenste bestanden kunt benaderen en realtime kunt bewerken.

de betrouwbaarheid van microsoft

Als je hele bedrijf in de cloud staat moet dat natuurlijk wel op een veilige manier gebeuren. Maandelijks verwerkt Microsoft wereldwijd ongeveer 400 miljard e-mails. Het platform kent een gegarandeerde uptime van 99,9%. Iets wat je nagenoeg onmogelijk zelf kunt bereiken met een eigen mailserver. Beide licenties zijn voorzien van spam- en malwarefilters en beveiligde inzage van e-mail via webmail met een beveiligde verbinding. 

ook overstappen naar microsoft 365 om overal veiliger samen te werken?

Ben je nieuwsgierig hoe je met alles waarmee je dagelijks werkt nog mobieler en veiliger in de cloud kunt werken? Neem dan contact met ons op.

 

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer