Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

E-mail – Spam- en virusfilter

Een spam- en virusfilter is software dat spam en virussen probeert te herkennen uit binnenkomende e-mails en ze dan verwijdert. Dit filter scant de e-mail, besluit of het spam is of een virus bevat en zal op basis daarvan actie ondernemen of dit voorstellen.

Optimale beveiliging van e-mail

Er zijn verschillende soorten spam- en virusfilters met elk hun eigen voor- en nadelen. Voor elke e-mailoplossing bieden wij een passend spam- en virusfilter. Deze zijn altijd up-to-date en herkennen direct nieuwe spam- en malwareuitbraken. De spam- en virusfilters van De Hosting Makelaar beveiligen uw e-mail dus optimaal.

Spamfilter op inkomende e-mail

Inkomende e-mails worden gefilterd op spam, phishing, malware en virussen. Doordat onze database altijd actueel is, hoef je zelf het spam- en virusfilter niet meer constant zelf te beheren. De inkomende e-mail is vervolgens veilig zonder dat het jou extra tijd of inspanning heeft gekost.

Spam in uitgaande e-mail

Behalve dat je wilt voorkomen dat je spam of virussen ontvangt, wil je ook zeker niet dat ze uit jouw naam verstuurd worden. Het schaadt niet alleen jouw reputatie, het heeft ook vervelende gevolgen als jullie IP-adres op een blacklist komt te staan. Met een spamfilter voor uitgaande e-mail kunnen wij dit voorkomen. En mocht onverhoopt toch jullie IP-adres op een blacklist komen, dan heeft de uitgaande e-mail daar geen last van.

Voordelen van de uitgaande spamfilter

  • Besmette e-mails worden niet meer vanuit jouw netwerk verstuurd
  • Kans op blacklisting neemt aanzienlijk af
  • Het netwerk bevat geen zwakke plekken meer
  • Geen overbodig tijdsverlies door het schoonmaken of virusvrij maken van het netwerk 
  • Spamscore van de verstuurde e-mail verbetert waardoor jouw e-mails niet meer in de ‘Ongewenste e-mails’ komen

Persoonlijk advies in e-mailoplossingen

Natuurlijk vraagt elke e-mailoplossing en elke bedrijfssituatie om een eigen aanpak van spam en virussen. De Hosting Makelaar denkt daarin graag mee zodat we een spam- en virusfilter kunnen aanbieden dat past bij jullie situatie. Zo zorgen wij ervoor dat we voor iedereen een unieke en effectieve oplossing op maat maken. Wil je daar meer over weten? Of wil je het direct afnemen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.ˆBoven