hostingShared hosting, een VPS, of redundant hosting? Er zijn talloze oplossingen te bedenken, maar wat sluit nu aan bij jouw wensen en budget? Wij helpen je graag.

Door onze samenwerking met diverse partijen in de markt, kunnen we voor elke situatie de juiste oplossing bieden. 

shared hosting

In de basis bieden wij een shared hosting pakket aan met verschillende groottes. Een prima oplossing als je niet te veel dataverkeer verwacht op je website. Dit pakket is voordelig en snel uit te breiden naar meer capaciteit, of naar een eigen virtuele server.  Uiteraard zijn er nog meer voordelen van shared hostingpakketten.

wordpress hosting

Naast shared hosting bieden we ook shared hosting aan die geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Met een snellere 'time to first byte' en 'time to start render' is dit van extra waarde voor de Google Ranking van je website. Daarnaast bieden we een update-service aan waarbij plugins automatisch geupdated worden en visueel gecontroleerd worden. Een dagelijkse malware scan maakt ook onderdeel uit van onze WordPress-hosting oplossing.

eigen virtuele server

Moet de website altijd en overal snel bereikbaar zijn én over actuele gegevens beschikken? Dan is een eigen virtuele server, een VPS, heel geschikt. Je profiteert van de voordelen van een server met onder meer continue beschikbaarheid en kwalitatieve dataopslag, maar hebt niet de kosten voor de dure hardware. En heb je meer nodig? Dan schalen we de capaciteit eenvoudig op. 

redundant hosting

Heb je een bedrijfskritische applicatie, of loop je teveel risico als je website, webshop of applicatie even uit de lucht is? Dan kunnen wij een redundant omgeving opzetten, inclusief een goede SLA.

 

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse