Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

Hosting

Regel jij de hosting van de website of server? Dan helpen wij je graag. Bij De Hosting Makelaar kijken we naar de behoefte die er nu is en naar wat we verwachten dat gaat komen. Zo kunnen we altijd de beste hosting aanbieden die je nu nodig hebt. En door ons complete aanbod passen we het ook zo aan. Handig als je plots meer dataverkeer te verwerken hebt of gaat samenwerken met een partner die strengere eisen aan de hosting stelt.

Sharedhostingpakket

Met het hostingpakket van De Hosting Makelaar kies je voor shared hosting. Een prima oplossing als je niet veel dataverkeer op de site verwacht en weinig behoefte hebt aan extra’s zoals bijvoorbeeld video’s of extra beveiliging van data. Dit pakket is voordelig en snel uit te breiden naar meer capaciteit of een eigen virtuele server.

Eigen virtuele server

Moet de website altijd en overal snel bereikbaar zijn én over actuele gegevens beschikken? Dan is een eigen virtuele server , een VPS, heel geschikt. Je profiteert van de voordelen van een eigen server met onder meer continue beschikbaarheid en kwalitatieve dataopslag. En heb je meer nodig? Dan schalen we de capaciteit eenvoudig op.

Hoge beschikbaarheidsserver

100% uptime, dat is mogelijk met de hoge beschikbaarheidsserver van De Hosting Makelaar. Ideaal als je nooit offline kunt zijn. Door redundantie toe te passen in elke laag van de server bieden we je extreme online zekerheid.

SSL-certificaten

Bij elke hosting die wij aanbieden kunnen we de SSL-certificaten regelen om online transacties te beveiligen. Voor zowel domein-, organisatie- en uitgebreide validatie staan onze makelaars klaar om het intensieve proces volledig voor je uit te voeren.

Meer weten over hosting?

Wil je meer weten over de hosting die wij bieden of vraag je je af wat het meest geschikt is voor jullie server? Vraag het ons dan. Wij zijn er om je persoonlijk te adviseren en het goed voor je te regelen.ˆBoven