Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

Hoge beschikbaarheidsserver

Moet de site of server altijd online zijn? Dan is 99,9% uptime niet genoeg. Daarom biedt De Hosting Makelaar voor bedrijven met hoge eisen een hoge beschikbaarheidsserver. 100% online dus, met de capaciteit voor veel e-mailverkeer en veel dataverkeer.

Extreme online zekerheid

Voor sites en servers die nooit mogen uitvallen creëren wij een dubbele zekerheid. Letterlijk. Alles wordt dubbel uitgevoerd op verschillende locaties. Extreme online zekerheid dus met extra servers in verschillende datacentra. Redundantie voor elke laag van de server zodat de site nooit kwetsbaar is voor omgevingsinvloeden.

Altijd beschikbaar en actueel

Databases moeten altijd beschikbaar én actueel zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de databases continu worden gedupliceerd en met elkaar synchroniseren. Zo is de gewenste informatie altijd beschikbaar, actueel en actief.

100% uptime

99% uptime, dus 99% van de tijd online, klinkt veel. Maar het bevat nog steeds de mogelijkheid van een werkdag per maand offline. En een dag niet kunnen werken, geen orders kunnen verwerken of data kunnen processen kost veel meer. Daarom vinden wij dat niet goed genoeg. Met onze hoge beschikbaarheidsserver biedt De Hosting Makelaar je dan ook 100% uptime.

Hoge beschikbaarheidsserver voldoet aan strenge eisen

Behalve dat altijd online zijn een wens van het bedrijf zelf kan zijn, kan het ook een eis van een samenwerkingspartner zijn. Zo moeten partijen die met de overheid samenwerken vaak hun data separaat opslaan en goed beveiligen. En ISO- of NEN-gecertificeerde bedrijven hebben ook te voldoen aan strenge eisen. Met de hoge beschikbaarheidsserver kan aan al dit soort eisen worden voldaan.

Persoonlijk advies over een hoge beschikbaarheidsserver?

Elke situatie is uniek en daarom hebben we bij De Hosting Makelaar voor elk bedrijf een unieke oplossing op maat. Wil je weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jullie server goed beveiligd en altijd toegankelijk is? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.ˆBoven