Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

Hostingpakket

Shared hosting is een hostingpakket waarbij je een webserver van De Hosting Makelaar deelt met anderen. Op deze server heb jij toegang tot een exclusief deel met daarin de capaciteiten die je nodig hebt zoals een harde schijf, dataverkeer en e-mail.

Goed en voordelig hostingpakket

Doordat je de volledige capaciteit van de server deelt met anderen is dit hostingpakket een stuk voordeliger dan als je zelf een server huurt of koopt. Voor eigenaren van kleine websites met relatief weinig verkeer en weinig behoefte aan extra functionaliteiten op de site, zoals bijvoorbeeld video, is dit hostingpakket een prima oplossing om de hosting goed en voordelig te regelen.

Eenvoudig uit te breiden

Shared hosting als hostingpakket is behalve voordelig ook gemakkelijk. Het vraagt weinig tot geen onderhoud en de bestanden zijn 24/7 online en toegankelijk. Heb je plots toch behoefte aan meer capaciteit dan oorspronkelijk gedacht, dan is het in dit hostingpakket ook makkelijk en snel uit te breiden.

Shared hosting

Toch is shared hosting niet altijd de beste oplossing. Juist doordat het hostingpakket gedeeld wordt met anderen kun je daar last van hebben. De capaciteit is immers gedeeld en dus beperkter, de opslag heeft een limiet en anderen op dezelfde server kunnen voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld als zij spammen wordt de gehele server op de blacklist gezet. En daar heb jij dan ook last van.

Voor kleine websites met beperkte bandbreedte

Het hostingpakket is ideaal voor kleine websites met een beperkte bandbreedte. De risico’s die je loopt kun je vermijden door te kiezen voor een eigen server. En mocht dat nu nog niet relevant zijn, dan weet je bij De Hosting Makelaar in ieder geval dat we op elk gewenst moment daarnaar kunnen opschalen.

Persoonlijk advies over jouw hostingpakket?

Voor een persoonlijk advies over hosting die past bij jou kun je ons altijd bellen of mailen. Een van onze makelaars helpt je graag verder.ˆBoven