servicesDe hosting makelaar is de managed hosting partner die je inschakelt voor een persoonlijk en onafhankelijk advies. Onze dienstverlening is hierbij altijd topprioriteit: met minder dan 5-sterren support nemen wij geen genoegen, en dat hoef jij ook niet te doen. Jij kunt je met een gerust hart bezighouden met de kerntaken van je bedrijf, terwijl wij de volledige hosting op ons nemen.

Het is ons doel om jou als klant te ontzorgen. Dit doen wij door de meest betrouwbare en actuele service te bieden. Een persoonlijk aanspreekpunt is hierbij een absolute must. Met een vaste gesprekspartner weet jij namelijk altijd precies bij wie je terecht kunt met je vragen. En natuurlijk is jouw contactpersoon helemaal op de hoogte van alle ins en outs van je bedrijf. Op die manier ontvang je van ons het beste advies over hosting, e-mail en domeinregistratie.

 

Voor ondernemers, (online)bureaus en corporates

Bedrijven die binnen een paar jaar een grote groei hebben doorgemaakt – de zogenoemde scale-ups – zijn vaak uit hun hostingjasje gegroeid. Want het maakt nogal wat verschil of je een start-up bent of dat jouw bedrijf is uitgegroeid naar een organisatie met minimaal 50 fte’s. Misschien heb je wel internationale ambities! Dat vraagt dus om een frisse blik en toekomstproof hosting - met passend advies van de hosting makelaar.

Ook organisaties die de omslag maken van de ‘traditionele’ manier van werken naar een onlineomgeving, hebben veel profijt van goede hosting. Onze services sluiten hier uitstekend bij aan. Want wie weet er nou meer van hosting, servers, domeinregistratie en werken in de cloud dan een bedrijf dat er al jarenlang, dag in dag uit mee bezig is?

Ben je benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met onze service plans? Wij vertellen je hier graag meer over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer