Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

SSL-certificaten

SSL-certificaten zijn aanvullend op het hostingpakket, de eigen virtuele server of hoge beschikbaarheidsserver . Het is de technologie die de versleutelde verbinding tussen een webserver en internetbrowser mogelijk maakt. Die verbinding verzekert dat alle data verstuurd tussen de webserver en browser geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. De Hosting Makelaar biedt de verschillende vormen van SSL-certificaten aan en verzorgt het intensieve proces voor haar klanten van advies tot en met implementatie.

Beveiliging van online transacties en data

SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties, de encryptie van bijvoorbeeld creditcardgegevens of persoonlijke data. Voor elk SSL-certificaat is een eigen IP-adres nodig. Een SSL-certificaat wordt altijd kosteloos door ons geïnstalleerd op de server. Wel moet er soms door de webbouwer nog een wijziging in de broncode worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend stemmen wij dit dan af zodat het geregeld wordt.

Domeinvalidatie

Voor niet-publieke websites zoals interne systemen, bijvoorbeeld een CRM-systeem, bestaat de domeinvalidatie. Dit SSL-certificaat voorziet de url-balk van een groen slotje. De domeinvalidatie kan over het algemeen vrij snel geregeld worden, meestal binnen 1 dag.

Organisatievalidatie

Voor publieke websites zonder commerciële functie bestaat de organisatievalidatie. Ook dit SSL-certificaat voorziet de url-balk van een groen slotje. De validatie is wat uitgebreider dan bij de domeinvalidatie. Zo wordt hier ook het bedrijf gevalideerd middels het telefoonnummer in de KvK-gegevens. Afhankelijk van hoe snel telefonische validatie wordt geregeld door de eigenaar kunnen wij de organisatievalidatie binnen 1 tot 5 werkdagen geregeld hebben.

Uitgebreide validatie

Voor webshops, banken en commerciële websites bestaat de uitgebreide validatie. Dit is een intensief proces met veel controles van onder meer het KvK-uittreksel, handtekeningen die vereist zijn en waarbij alles tot op de letter wordt gecontroleerd. Dit duurt in de regel 5 tot 10 werkdagen waarna het SSL-certificaat wordt verstrekt waarmee het bekende groene slotje in de url-balk geplaatst kan worden.

Wil je jouw SSL-certificaten geregeld hebben?

De Hosting Makelaar verzorgt het intensieve proces dat gepaard gaat met de aanvraag en installatie van SSL-certificaten regelmatig voor haar klanten. Wil jij weten of wij dit ook voor jou kunnen regelen en wat we jou dan adviseren? Bel of mail ons dan eens. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je en adviseren je natuurlijk hoe ook jij het goed geregeld kan hebben.ˆBoven