4 voordelen van een vps, virtual private serverVPS Hosting is een geschikte oplossing voor bedrijfskritische applicaties, zoals websites, webshops en andere zware applicaties die vragen om servers met veel rekenkracht. Deze virtuele private server is een virtuele machine die we als managed dienst aan onze klanten aanbieden, zodat deze processen nooit stilvallen.

een private afgeschermde omgeving

Een VPS is ‘privé’ en opereert daarmee net zoals je een eigen server in huis zou hebben. Op onze fysieke server draaien alleen jouw applicaties en geen applicaties van andere bedrijven. Deze afgeschermde omgeving zorgt ervoor dat waardevolle gegevens niet zonder toestemming in handen van derden kunnen vallen. Een webshop is als voorbeeld immers het product waar het geld mee wordt verdiend.

schaalgrootte houdt de kosten laag

De bedrijfsgevoelige gegevens staan veilig, maar de kosten van andere investeringen worden met managed hosting met andere klanten gedeeld. Denk daarbij aan de faciliteiten van het netwerk, het beheer, de licentiekosten en investeringen in fysieke hardware zoals computers en laptops. Door de schaalgrootte die we creëren spreiden we de kosten en zijn ze lager dan het beheren van een server op de eigen locatie.

aanpasbaar als er meer capaciteit nodig is

Digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en de hoeveelheid te verwerken data groeit exponentieel. De kans dat je plotseling extra werkgeheugen, opslagruimte of een andere CPU nodig hebt, wordt daardoor steeds groter. De Managed VPS-oplossing zorgt ervoor dat deze capaciteit er altijd snel is, op het moment dat het nodig is.

geen zorgen meer over beheer

De virtuele private server leveren wij altijd als Managed VPS-oplossing. Het onderhoud, de benodigde updates en het monitoren nemen we volledig uit handen. We reserveren zelf hardwareresources die ervoor zorgen dat jouw private server niet veroudert en altijd optimaal en stabiel draait. Daarnaast worden technische storingen voor je opgelost. Zodat je zelf meer focus kunt hebben op de kernprocessen van je business.

interesse?

Managed VPS is een dienst die we leveren, maar daarnaast kunnen we ook maatwerkapplicaties onderhouden en installeren. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat gegevens niet dubbel worden opgeslagen, er goede back-ups worden gemaakt en nog heel veel meer.

Vul hier vrijblijvend het contactformulier in om je nog beter over Managed VPS of andere IT-gerelateerde zaken te laten informeren.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse