hostingBedrijven en organisaties besteden veel aandacht aan het (laten) designen en ontwikkelen van hun website. Er gaan soms wel maanden overheen voordat alle puntjes op de i staan. En gelijk hebben ze – een professionele en aantrekkelijk uitziende website houdt natuurlijk langer de aandacht van bezoekers vast. Daarom is het ook zo vreemd dat de hosting van deze website vaak nog even snel op het laatste moment geregeld wordt.

Want goede hosting is minstens zo belangrijk als een goede website. Het heeft invloed op je vindbaarheid in Google, de snelheid van je website, hoe veilig je websitegegevens zijn en meer.

Wij zien regelmatig dat er voor een willekeurige hostingaanbieder wordt gekozen waarbij er ook nog eens nauwelijks aandacht is voor het te kiezen hostingpakket. Dat is jammer: want het levert bijna altijd problemen op.

En daarvan vinden wij, De Hosting Makelaar, dat dit echt anders kan én moet.

Een aankoopmakelaar voor hosting

De Hosting Makelaar werkt voor jou. Je kunt ons zien als je aankoopmakelaar. Want net zoals bij het kopen van een woning, is het bij de keuze voor de hosting belangrijk dat je je goed laat adviseren door een expert. Er zijn namelijk niet alleen verschillende hostingaanbieders, maar ook veel mogelijkheden voor hostingpakketten.

Ben jij benieuwd welke het beste bij de eisen en wensen van jouw bedrijf past? De Hosting Makelaar zoekt het voor je uit!

In het serviceplan dat wij voor je opstellen, leggen we jouw doelen vast en geven we een persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij vertalen jouw eisen en wensen en de benodigde capaciteit naar de juiste (product)oplossing voor domeinnaamregistratie, e-mail en natuurlijk hosting. Zo weet je precies waar wij naartoe werken.

De beste bemiddeling, de beste deal

Wij gaan voor jou actief op zoek naar de beste hosting. Wij hebben ruime kennis, ervaring én een uitgebreid netwerk om jou in contact te brengen met de juiste partij. En ook niet onbelangrijk: wij zorgen ervoor dat je een slimme deal sluit.

De aanpak van De Hosting Makelaar is uniek en wij zetten ons graag in om ook jouw organisatie te adviseren over en te ondersteunen bij de technische setup. Ben je benieuwd naar onze persoonlijke benadering? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer