welke hosting past bij mij?Geen één bedrijf is hetzelfde. Zelfs organisaties in dezelfde branche, hebben een verschillende aanpak en werkwijze. Andere voorkeuren. En andere behoeften. Dat geldt ook voor de ICT-kant van de organisatie. Dus als je naar de technische setup van je bedrijf kijkt, is het belangrijk dat je kiest voor wat bij jullie werkwijze past. Daarvoor moet je precies in kaart brengen wat bij jouw organisatie past.

Toch weten veel organisaties niet precies welke vorm van hosting het beste bij hun bedrijfsvoering past. Logisch ook: er zijn nogal wat mogelijkheden op de markt. Daarnaast heeft niet ieder bedrijf voldoende kennis hierover in huis - ieder zijn eigen specialisme. Geldt dit ook voor jouw organisatie? De hosting makelaar helpt met de keuze voor de beste hosting en adviseert je over de technische setup van je online omgeving.

Altijd een persoonlijk advies

De hosting makelaar kijkt altijd naar wat er het beste bij jouw organisatie past. Door onze samenwerking met diverse partijen, bieden we voor elke situatie precies de goede oplossing. Veelgekozen hostingmogelijkheden zijn onder andere:

Shared hosting

Een prima oplossing als je niet veel dataverkeer verwacht op je site. Het grote voordeel van shared hosting is dat je dit voordelig en snel kunt uitbreiden naar meer capaciteit of een eigen virtuele server.

 

WordPress hosting

Heb je een WordPress website? Dan wil je een razendsnelle laadtijd om zo de Google-ranking positief te beïnvloeden. Hierop afgestemde WordPress-hosting is dan een must. Extra interessant: onze update-service waarbij we updates automatisch voor je uitvoeren en controleren.

 

Eigen virtuele server

Als jouw website altijd snel beschikbaar moet zijn én over actuele gegevens moet beschikken, is een eigen virtuele server heel geschikt. Je zit niet met de hoge kosten van dure hardware, maar profiteert wel van de voordelen zoals continue beschikbaarheid en kwalitatieve dataopslag.

 

Redundant hosting

Heb je een bedrijfskritische applicatie of loop je teveel risico als je website, webshop of applicatie even uit de lucht is? Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden van een redundant omgeving – natuurlijk inclusief een goede SLA.

 

Wil jij een advies op maat én de beste hostingdeal? Maak dan snel een afspraak met de hosting makelaar!
 

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer