WordPress hostingGebruik je WordPress? Dan ben je zeker niet de enige. Sterker nog: het wordt zoveel gebruikt, dat het een goed idee is om je hosting speciaal voor je WordPress-site te optimaliseren. Want je wilt natuurlijk een razendsnelle laadtijd – op desktop en op mobiel – en vlotte, automatisch uitgevoerde updates. Bij de hosting makelaar is dit mogelijk: Managed WordPress hosting is het toverwoord.

Snelheid is cruciaal

Een trage website is funest voor je bedrijf. Bezoekers haken al heel snel af bij een langere laadtijd. Daarmee mis je kansen op conversie. Dit probleem voorkom je door te kiezen voor hosting die volledig is afgestemd op jouw WordPress-website.

De Hosting Makelaar biedt jou een WordPress-compatible hostingpartij. Dat betekent dat voor WordPress geoptimaliseerde servers een vereiste zijn. Deze optimalisatie zie je namelijk meteen terug in de prestaties van de website: een hoger conversiepercentage én een hogere Google ranking zijn het resultaat. Zonde om deze kansen te laten liggen, toch?

Hier zijn we trots op: het managed WordPress hostingplatform van de hosting makelaar haalt een gemiddelde uptime van 99,99%!

Geen zorgen meer over updates

WordPress heeft regelmatig updates om het systeem snel, stabiel en veilig te houden. Berichten hierover belanden in je inbox, waarna je zelf moet uitzoeken of de update wel voor jouw website van toepassing is. Dat vraagt om technisch inzicht en kost tijd. Zit je daar op te wachten? Nee, eigenlijk niet.

Daarmee benoemen we meteen nog een voordeel van managed WordPress hosting. Je website krijgt automatisch core- en plugin-updates. Wij zorgen ervoor dat na iedere installatie een visuele controle wordt uitgevoerd om te zien of de updates werken. Hierbij verliezen we de optimale performance natuurlijk nooit uit het oog, zodat je goed blijft scoren op Google.

Doe waar jij goed in bent, wij doen de rest

Er valt veel te winnen met WordPress hosting. Maar dan moet je daar wel tijd en kennis voor hebben. Het bijhouden van updates, systeembeheer, beveiliging, het verbeteren van laadtijden en Google ranking behoort nou eenmaal niet tot de corebusiness van je bedrijf.

Als jij doet waar jij goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn. En dat is het vinden van de beste WordPress hostingpartij voor jou. Kan jouw WordPress website wel wat extra aandacht gebruiken? Neem dan snel contact met ons op.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer