nooit meer “pressure” van wordpressWordPress wordt veel gebruikt als Content Management Systeem (CMS) voor het beheer van websites. Heb je zelf ook een WordPress website? Zo ja, weet je dan zeker of jouw site op mobiel en desktop nog goed scoort qua performance en maak je gebruik van de laatste updates? Dat is waar managed WordPress hosting van de hosting makelaar bij helpt.

snelheid is cruciaal

Zonder snelheid haken potentiële klanten af bij het gebruik van de website en mis je kansen op conversies naar leads. Daarom zijn de servers waarop we WordPress laten draaien voor WordPress geoptimaliseerd. Met een grotere conversie en tevens een hogere Google ranking tot gevolg. Trots zijn we dat ons managed WordPress hostingplatform vorig jaar een gemiddelde uptime van 99,99% heeft behaald. De geoptimaliseerde servers zijn onder meer voorzien van Solid State Disks (SSD), zodat de website nog sneller laadt en klanten gebruiksgemak ervaren.

gemak dient de mens

Laten we het eens omdraaien. Zonder managed WordPress hosting krijg je berichten over updates in je inbox. Als je niet technisch onderlegd bent, heb je daar alleen maar last van. Het kost namelijk tijd om deze dagelijkse upgrades te controleren en uit te zoeken of ze voor jou van toepassing zijn. Dat is misschien wel de belangrijkste reden om WordPress uit te besteden aan onze specialisten. Met onze WordPress hosting krijgt jouw website de automatische core- en plugin-updates en doen we na installatie een visuele controle om zeker te zijn dat de updates werken. We nemen daarbij altijd de optimale performance als uitgangspunt om de ranking op Google te blijven optimaliseren. Zodat je door nieuwe klanten eerder wordt gevonden.

geen ‘pressure’ voor ondernemers en webbureaus

Naast dat de hosting makelaar deze dienst aanbiedt bij ondernemers, is managed WordPress hosting zeer geschikt voor webbureaus. Waarom? Omdat het echte geld over het algemeen wordt verdiend met het ontwikkelen van creatieve concepten en niet met het bijhouden van updates, systeembeheer, beveiliging, het verbeteren van laadtijden en Google ranking. Doe vooral waar je goed in bent, namelijk het inrichten en bouwen van prachtige mooie klantervaringen op WordPress websites. Met WordPress hosting van de hosting makelaar kun je er zeker van zijn dat de technische werkzaamheden op een professionele en geautomatiseerde manier elke dag opnieuw worden uitgevoerd. Neem hier contact met ons op als jouw WordPress site wel wat extra aandacht kan gebruiken.

 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Case studies