over onsOnze naam zegt het al: de hosting makelaar is jouw aankoopmakelaar als je op zoek bent naar de beste hosting. Net als een echte aankoopmakelaar stellen we jouw belang altijd voorop. We doen dus niet alleen ons best om de perfecte match voor jou te vinden, maar zijn ook altijd uit op de slimste deal.

Hoe we dat doen? Door altijd goed naar jou te luisteren. Dit stelt ons in staat om een persoonlijk en onafhankelijk advies uit te brengen. Wij vertalen de wensen, eisen en de benodigde capaciteit van jouw organisatie naar de juiste (product)oplossing voor domeinnaamregistratie, e-mail en hosting.

Persoonlijk advies op maat

De hosting makelaar houdt van korte lijntjes. Wij geloven in een persoonlijk contact. Uiteraard ben je altijd welkom bij ons op kantoor, maar komen we graag naar jou toe om de sfeer te proeven. Het gaat immers om jouw organisatie. Door bij jouw bedrijf over de vloer te komen, weten we veel beter wat daar speelt. Zo kunnen we ons advies nóg beter op maat maken.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online. Want daar is waar het gebeurt - en wij zorgen ervoor dat onze aandacht nooit verslapt. Datzelfde geldt voor onze technische kennis: daarvan ben je verzekerd dat deze altijd actueel is. Hoe zouden we jou anders van het allerbeste advies kunnen voorzien?

Maak kennis met de hosting makelaar

Wil jij meer weten over de hosting makelaar? Leuk! Wij staan voor je klaar. Geen hostingvraag is ons te gek en wij vinden graag het antwoord voor je. Om je van advies te voorzien. Om je te wijzen op een mogelijkheid die je zelf nog niet had gezien. Dat is namelijk wat wij doen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. de hosting makelaar maakt graag kennis met jou en jouw organisatie.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer