partnermodelJe hebt een goedlopend internetbureau, maar wilt niet bezig zijn met het instellen van mailboxen, of het updaten van servers. Dat begrijpen we. Bij de hosting makelaar nemen we dat graag uit handen voor je. Zo houd jij tijd over voor de leuke dingen.

Als reseller of partner van de hosting makelaar profiteer je van diverse voordelen. Je kunt direct aan de slag als partner van de hosting makelaar. Je hoeft geen jaarlijks reseller-abonnement aan ons te betalen. 

redenen voor bureaus om over te stappen naar de hosting makelaar

  • nu teveel tijd kwijt aan het oplossen van hosting-gerelateerde problemen en support
  • onder aan de streep is de marge minimaal
  • teveel administratieve rompslomp


terugkerende omzet

Door klanten bij ons onder te brengen, krijg je van ons een kickback op de afgenomen diensten. Eenmalig? Nee, zolang jouw klant bij ons blijft. Zo ben je zeker van een stabiele flow van inkomsten, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

geen hosting-stress meer

Ieder bureau heeft wel eens de situatie gehad dat een VPS na een update niet meer reageert. Het is dan fijn om de juiste kennis in huis te hebben. Gooi je eigen VPS de deur uit en draai mee op het platform van de hosting makelaar. Wij bieden talloze omgevingen aan voor grote en kleine projecten, zodat je altijd een oplossing hebt die aansluit op de wensen van de klant.

ik wil meer weten over de partner mogelijkheden


een eigen framework?

Geen probleem. Wij leveren een hostingoplossing waarop jouw framework het beste draait. Allemaal voor de beste prestaties voor jouw klant. Heb je ook WordPress sites? Prima, dat kun je ook bij ons neerleggen. Dan heb je ook geen omkijken meer naar de updates. Magento? Of een ander CMS? Geen probleem. Bij ons heb je alles onder één dak.

geen risico's

Wil jij het hostingabonnement afsluiten, of wil je dat wij dat rechtstreeks regelen met jouw opdrachtgever? Als je het wil handelen wij alle administratieve handelingen af met jouw opdrachtgever.

snelle support en meedenken bij technische uitdagingen

Zijn jouw developers veel tijd kwijt aan het oplossen van een e-mailprobleem van je klant, het instellen van een mailbox of een ander hostingvraagstuk? Zonde van de tijd! Jouw developer is veel effectiever in het maken van mooie stukken code. Laat de technische vraagstukken aan ons over.  Geen 0900-nummers of lange wachttijden, maar direct en persoonlijk contact met één van de medewerkers. Wij helpen jouw klant met zijn probleem en zorgen dat hij snel weer up and running is. Jij kunt je ondertussen focussen op de leuke dingen.

En draait de applicatie of site niet lekker, of kan het sneller? Dan zijn wij jouw sparringspartner. Laat onze techneuten (met kennis van PHP) meedenken met je developer. Samen kom je verder.

eigen development omgeving

Een nieuwe website lanceren is zo gepiept. Maar voor de bouw is het handig om een development-omgeving te hebben. Geen probleem, deze stellen we graag  beschikbaar.

meer weten?

Je weet nu hoe ons partnermodel werkt. No strings attached zoals je ziet. Wil je aan de slag, of heb je nog vragen? Bel Michael op 0297-745160 of laat een bericht achter.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse