Waarom De Hosting Makelaar?

 • Inventief
 • Betrouwbaar
 • Synergie
 • Onafhankelijk
 • 24/7 bereikbaar

Is jouw domeinnaam nog vrij?

Check het snel en eenvoudig

Waarom wij?

Hosting is zo’n dienst die niet belangrijk lijkt, totdat het misgaat. Bij De Hosting Makelaar denken we daar anders over; wij vinden hosting juist essentieel voor jouw bedrijf. En dus zorgen we ervoor dat het goed geregeld is en voorkomen zo dat het misgaat. Met onze technische kennis en jarenlange ervaring regelen wij alle diensten en services rondom hosting voor onze klanten. Vanaf het advies tot en met het doorvoeren in de systemen, regelen van oplossingen en het uitbreiden zodra dat nodig is.

Persoonlijk advies voor de beste hosting

Wat nodig is qua hosting is voor elke situatie verschillend, en wat vorige maand goed was kan dat nu al niet meer zijn. Omdat jouw website bijvoorbeeld veel meer verkeer krijgt dan verwacht of omdat je gaat samenwerken met een partner die strenge eisen stelt aan dataopslag. Daarom helpen wij je. Met persoonlijk advies gericht op jouw situatie. Zodat je altijd de beste hostingservice krijgt die je nu nodig hebt.

Modulair aanbod in hosting

Het aanbod van De Hosting Makelaar is modulair; alles wat we aanbieden kun je in elke gewenste combinatie afnemen. Altijd een aanbod op maat dus. Dat is niet alleen handig als je een pakket bij ons afneemt, dat is ook heel prettig als de situatie verandert. Wij houden dat voor je in de gaten. Zodra wij zien dat de behoefte voor jouw website verandert adviseren we je hoe je jouw pakket het beste kunt aanpassen op de nieuwe situatie. En dat opschalen kan al binnen een paar uur geregeld zijn.

Zekerheid in hosting

Kies je voor De Hosting Makelaar, dan kies je voor zekerheid. Zekerheid dat we er zijn bij groei, dat je op elk moment over de juiste hostingdienst beschikt en zekerheid bij calamiteiten. Om dat te garanderen maken wij een inventarisatie van de huidige hostingomgeving en de wensen en verwachtingen van jouw bedrijf. Het aanbod dat we je doen past bij de huidige situatie en kan snel opgeschaald worden. En die mogelijke risico’s kunnen we afdekken met een calamiteitenplan waarin voor elk scenario een oplossing klaarligt. Mocht het dan toch ergens misgaan, dan weten wij direct hoe we het voor jou gaan oplossen.

Onafhankelijk advies

De Hosting Makelaar levert onafhankelijk advies op het gebied van hosting. Omdat wij met veel partijen samenwerken, kunnen we altijd de beste oplossingen aanbieden voor jouw bedrijf. Daarbij is de continuïteit essentieel en dus selecteren wij uitsluitend leveranciers die in ieder geval:

 • Financieel gezond zijn
 • Eigen datalocaties hebben
 • Met minimaal 5 techneuten werken
 • SLA met uptime garanties bieden
 • 24/7 bereikbaar zijn
 • Maatschappelijk betrokken zijn

Vragen over hosting?

Heb jij vragen rondom hosting? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons. De Hosting Makelaar helpt je graag verder.ˆBoven