webbeveiligingVeiligheid op het internet is belangrijk. Je klanten en bezoekers moeten kunnen vertrouwen dat je ze beschermt tegen kwaadwillenden. De hosting makelaar biedt diverse producten aan, zodat jij jouw zaken op orde hebt.

een beveiligde verbinding is de standaard

De belangrijkste webbrowsers, zoals Chrome, Firefox en Safari, geven een melding als je website niet beveiligd is met SSL. Ook vanuit de AVG-wetgeving wordt verlangd dat de eigenaar van de website de verwerking van persoonsgegevens (bijvoorbeeld via een contactformulier) beveiligt. De hosting makelaar levert diverse typen SSL-certificaten.

terug in de tijd als het mis gaat

En opeens heb je per ongeluk een bestand verwijderd. Of zit er een fout in je applicatie. Altijd mooi als je dan terug in de tijd kunt. Met de back-up van de hosting makelaar kun je deze zo downloaden en terugzetten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede back-up oplossing.

beperk de schade van een ddos aanval 

Hackers en cybercriminelen gebruiken diverse aanvalstechnieken, waarbij DDOS steeds vaker ingezet wordt. Hackers sturen enorme aantallen verzoeken naar een server van het slachtoffer. Een vloedgolf van verzoeken kan ervoor zorgen dat het systeem bezwijkt, waardoor systemen en sites onbereikbaar zijn. Uiteraard biedt de hosting makelaar oplossingen om DDOS-aanvallen te detecteren en servers te beschermen.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse