ssl certificatenMet een SSL certificaat versleutel je het dataverkeer tussen de website en de bezoeker. Zodra je vertrouwelijke gegevens verwerkt op je website, zoals betalingen en persoonsgegevens, is het handig om een SSL certificaat te installeren. Welke certificaten er zijn lees je hieronder.

beveiliging van online transacties en data

SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties, de encryptie van bijvoorbeeld creditcardgegevens of persoonlijke data. Een SSL-certificaat wordt door ons geïnstalleerd op de server. Soms moet de webbouwer nog een wijziging in de broncode doorvoeren. Vanzelfsprekend stemmen wij dit dan af zodat het geregeld wordt.

domeinvalidatie

In de basis is er domeinvalidatie.  Dit SSL-certificaat voorziet de url-balk van een slotje. De domeinvalidatie kan over het algemeen vrij snel geregeld worden, meestal binnen 1 werkdag.

organisatievalidatie

Wie een stap verder gaat, kiest voor een SSL met organisatievalidatie.  Ook dit SSL-certificaat voorziet de url-balk van een slotje. De validatie is wat uitgebreider dan bij de domeinvalidatie. Zo wordt hier ook het bedrijf gevalideerd middels het telefoonnummer in de KvK-gegevens. Afhankelijk van hoe snel telefonische validatie wordt geregeld door de eigenaar kunnen wij de organisatievalidatie binnen 1 tot 5 werkdagen geregeld hebben.

uitgebreide validatie

Voor webshops, banken en commerciële websites bestaat de uitgebreide validatie. Dit is een intensief proces met veel controles van onder meer het KvK-uittreksel, handtekeningen die vereist zijn en waarbij alles tot op de letter wordt gecontroleerd. Dit duurt in de regel 5 tot 10 werkdagen waarna het SSL-certificaat wordt verstrekt waarmee het bekende slotje in de url-balk geplaatst kan worden. Sommige browsers tonen daarnaast de naam van de organisatie in de adresbalk, wat extra vertrouwen wekt bij je websitebezoekers.

wil je jouw SSL-certificaten geregeld hebben?

de hosting makelaar verzorgt het intensieve proces dat gepaard gaat met de aanvraag en installatie van SSL-certificaten regelmatig voor haar klanten. Wil jij weten of wij dit ook voor jou kunnen regelen en wat we jou dan adviseren? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je en adviseren je natuurlijk hoe ook jij het goed geregeld kan hebben.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse