website back-upHet gaat 9 van de 10 keer goed. Maar als je per ongeluk een bestand weggooit, je database opeens leeg is, of een server crasht, ben je blij als je een back-up hebt.

geen zorgen meer over dataverlies

Met de back-up oplossing van de hosting makelaar ben je verzekerd van een back-up van je website en database. Wij maken iedere nacht een back-up en bieden je een retentie van minimaal zeven dagen aan.

locatie van de back-ups

Onze back-ups draaien in verschillende datacenters, los van de hostingomgevingen. Op deze manier ben je er altijd van verzekerd dat we bij een back-up komen. De back-ups worden opgeslagen in datacenters binnen Europa.

afwijkende back-up tijden of custom schema's

Is een dagelijkse back-up niet genoeg? Of wil je een langere retentie? Geen probleem. Wij passen de back-up schema's voor je aan. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om ieder kwartier een back-up te maken van je database.

back-up recovery

Het is verstandig om eens in de zoveel tijd de back-ups te controleren. Zeker bij een VPS raden we aan om een crash recovery te simuleren. Zo weet je zeker of je back-ups up to date en bruikbaar zijn.

Meer weten over back-up oplossingen voor jouw website, webshop of applicatie? Neem contact met ons op!

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse