Wij zijn Savvii

logo-h-savvii-rgb-dark-medium-1.png

Vanaf vandaag bundelen wij onze krachten met Savvii. Savvii is dé Managed Hosting Specialist in Nederland.

Wij blijven jouw betrouwbare, persoonlijke adviseur op gebied van cloud en hosting. Samen met het nieuwe Savvii breiden we onze expertise en kennis uit. Expertise van Magento, Shopware en WordPress. Alles om jou als klant nog beter te bedienen en ruimte te bieden voor groei.

Wat vind je belangrijk bij een Hosting Specialist? 

Veel van onze klanten vinden een goed bereikbare klantenservice, specialistische kennis, en ondersteuning van meerdere smaken applicaties belangrijk. Daarom breiden wij in de komende maanden de dienstverlening uit. We hebben meer specialisten in dienst genomen om te kunnen helpen bij technische vragen. Ook breiden we onze producten uit, zodat we aan de groeiende vraag van onze klanten kunnen voldoen. En de hosting verzorgen wij op ons eigen platform. We maken gebruik van onze eigen Savvii infrastructuur en kunnen hierdoor veel sneller nieuwe diensten opleveren.

Met Savvii zijn we dé Specialistische Managed Hosting provider voor Digital Agencies, Developers en Webshops. Onze missie is: onze klanten verder helpen door supersnelle, veilige en stabiele hosting. Nieuwe technologieën brengen uitdagingen met zich mee. Daarom blijven we onze producten continu technisch verbeteren.

We hopen je via deze weg voldoende geïnformeerd te hebben en zijn ervan overtuigd dat deze stap bijdraagt aan onze missie om dé Managed Hosting Specialist voor jou te zijn.

Mocht je vragen hebben, laat het ons weten. Wij zijn er voor jou, wij zijn Savvii.

Case studies


laat contact met je opnemen

Support
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

geef hieronder je interesse
Wij zijn Savvii
Lees meer